termeni si conditii

 

Regulamentul General Privind Protectia Datelor (GDPR) reglementeaza modul in care datele personale ale cetatenilor Uniunii Europene sunt protejate de organizatii, companii si alte structuri. Intru-cat datele tale sunt importante atat pentru tine, cat si pentru noi ca asociatie, ne dorim sa stii ce date detinem noi despre tine, cum le procesam , in ce scopuri le folosim si ce drepturi ai tu asupra lor. Aceasta politica de confidentialitate stabileste modul in care Asociatia Be TeeN colecteaza si utilizeaza datele personale. Confidentialitatea ta este unul dintre angajamentele noastre fundamentale la Be TeeN.

Cum sunt definite datele personale?Datele cu caracter personal sunt orice informatii care se refera la o persoana fizica identificata sau identificabila. Informatiile diferite care, adunate, pot duce la identificarea unei anumite persoane constituie si ele date cu caracter personal.

Date pe care le colectam:

Asociatia Be TeeN proceseaza date personale in urmatoarele contexte/situatii: formulare de aplicare/inscriere, CV-uri si alte documente personale (scrisori de motivatie/intentie) trimise de persoane interesate sa aplice pentru diverse proiecte/activitati ale organizatiei, formulare de inscriere, candidaturi trimise pentru a deveni voluntar al asociatiei, date de contact pentru baza de date interna a structurii pentru trimiterea de newslettere sau comunicari/noutati privind activitati/actiuni/evenimente/proiecte desfasurate.

Datele pe care le procesam in aceste contexte/situatii cuprind, in mare parte urmatoarele: date de contact cum ar fi nr. de telefon sau adresa de e-mail, numele si prenumele, data nasterii, localitatea de rezidenta/domiciliul, adresa de rezidenta/domiciliu, date ale C.I. si/sau a pasaportului precum si datele de expirare in cazul lor sau raspunsul personal la diverse intrebari care ne ajuta sa realizam selectia participantilor pentru diverse proiecte/activitati/actiuni/evenimente pe care le desfasuram.

De asemenea, utilizam Google Analytics in scopul evaluarii traficului pe site-ul nostru: nr. de vizitatori, nr. de vizualizari ale paginilor website-ului, timpul petrecut de un utilizator pe site etc.

Be TeeN poate utiliza, de asemenea, datele tale de contact pentru a furniza in forma electronica newslettere despre activitatile, proiectele, intalnirile, comunicatele de presa, evenimentele, invitatiile si orice alte informatii relevante ale Be TeeN. Poti oricand sa iti retragi consimtamantul, exprimandu-ti optiunea de a nu primi newslettere in viitor facand clic pe linkul „dezabonare” (gasit in subsolul paginii) atunci cand primesti e-mailul respectiv sau scriindu-ne la contact@beteen.ro

Asociatia pastreaza cu strictete datele personale ale tuturor persoanelor care intr-o forma sau alta si-au oferit consimtamantul in acest sens. Be TeeN nu colecteaza date personale de la terte persoane, nu cumpara si nu vinde date personale sau de alta natura, si nici nu le transmite mai departe altor persoane sau entitati, cu exceptia partenerilor locali, nationali sau internationali cu care colaboreaza si care solicita aceste date. Colectarea si procesarea datelor are intotdeauna o baza legala si este motivata: fie prin acordul exprimat de fiecare persoana, fie de de interesul legitim sau indeplinirea unor obligatiile legale sau contractuale ale asociatiei (de ex. prin participarea unor persoane in proiecte cu finantare europeana etc.).

Daca o persoana a beneficiat prin intermediul asociatiei de finantare europeana sau de alta natura, in contextul caruia ne sunt solicitate indeplinirea unor obligatii legale, unele date personale le vom stoca pentru o durata de pana la 5 ani, dupa incheierea contractelor pentru acele proiecte.

In calitate de persoane vizate, GDPR va ofera o serie de drepturi. Astfel, ne poti solicita:

  • sa iti actualizam datele tale personale, daca e cazul
  • sa iti transmitem ce date personale anume detinem in acest moment despre tine
  • sa nu te mai contactam in vederea informarii cu privire la diverse proiecte/activitati pe care organizatia le desfasoara (acest lucru insemnand in cele mai multe cazuri stergerea adresei de e-mail si/sau a nr. de telefon din baza noastra de date interna)
  • stergerea si/sau distrugerea datelor personale pe care le avem de la tine (in anumite contexte acest lucru poate insemna si acordul unei persoane de a-si retrage automat o candidatura/aplicatie pentru un proiect, deoarece nu vom avea o baza legala pentru a putea continua procesarea documentelor tale; in alte cazuri, de ex. in contextul in care ai participat deja intr-un anumit proiect sau la o activitate unde ne sunt si noua solicitate indeplinirea unor obligatii contractuale, acest lucru nu va fi posibil, decat dupa incetarea termenului obligatoriu dat de finantator pentru arhivarea datelor)

 

Toate aceste solicitari le poti face prin transmiterea unui e-mail la adresa: contact@beteen.ro.

 

Asociatia Be TeeN logo propriu.

BeTeeN.ro

Termeni si conditii

Asociatia Be TeeN logo propriu.

beteen.ro