Show magie pentru

persoanele cu dizabilitati

💚🌲🌳Planteaza in Romania💚🌲🌳

 

Campanie plantatre puieti salcam in cartierul Narciselor. Multumim @planteazainromania pentru ca ne-ati sprijinit si ne-ati trimis acesti puieti pe care i-am plantat cu gandul la cat mai mult verde in comunitatea noastra! 
Be TeeN is green!💚💚💚💚

Piese de teatru pentru copiii si tinerii din mediul rural - Pestisani

Workshop educatie incluziva pentru tinerii din Gorj, Olt, Dolj, Mehedinti, Arges

Picnic in natura pentru tinerii cu dizabilitati Aprilie 2023

campanii sprijin si ajutorare membri comunitatii

 

Asociatia Be Teen membru in Grupul de coordonare

a tranziției la neutralitate climatică

 

Una dintre atribuțiile importante care ne revine, alături de ceilalți membri, este asigurararea diseminării informațiilor cu privire la calendarul lansării apelurilor și a condițiilor de finanțare prevăzute în Ghidul solicitantului/aplicantului, pentru creșterea gradului de absorbție a fondurilor, având în vedere că Județul Gorj beneficiază de cea mai mare alocare financiară din PTJ 2021-2027, respectiv 537 mil euro.

Grupul de coordonare a tranziției la neutralitatea climatică la nivelul județului Gorj este o structură de tip partenerial, fără personalitate juridică, cu rol de coordonare și monitorizare a procesului de tranziție la neutralitatea climatică pentru județul Gorj.

Concursuri si ateliere de creatie pe diferite teme reprezentative

 

 

Iesiri la film! 

 

Un mod placut de a socializa si de a petrece timp impreuna! Cream amintiri si colectionam zambete

Traininguri si conferinte 

 

 

Suntem preocupati in permanenta sa dobandim cunostinte noi!

Pentru acest scop al echipei noastre incercam sa invatam de la cei mai buni!

campania din dragoste pentru viata

 

Campanie dedicată mămicilor și nou-născutțlor din județul Gorj!

consiliul consultativ de tineret targu-jiu

 

Be Teen - asociatia noastra face parte din cadrul Consiliului Consultativ de Tineret. Ne implicam cu dorinta ca vocea tinerilor sa fie auzita

11 ianuarie Ziua Internationala

a cuvantului MULTUMESC! 

 


Asa am inteles noi sa ne multumim unul altuia si sa ne

simtim bine prin activitati sportive.

"Improving municipal services in the field of culture, art, sports for people with disabilities" Erasmus+ project

 

 

In cadrul unui proiect ERASMUS+ am avut ocazia sa luam parte la cateva activitati alaturi de tinerii si adultii de la Centrul Christian, Gorj. 
 
Good to BE TEEN!

ATELIERE DE CREATIE MODELAJ LUT 

 

Fericirea de pe chipurile celor cu care interactionam saptamanal sau chiar zilnic ne face sa continuam si sa ne dorim sa ii implicam in tot mai multe activitati diferite care sa ne ajute sa ne dezvoltam abilitati de tot felul si sa tindem spre o viata independenta!

TARG CARITABIL DE CRACIUN 

15 DECEMBRIE DECEMBRIE 2022

 

Impreuna cu Asociatia Ajungem Mari am organizat targul caritabil de Craciun pentru copiii si tinerii din centrele de plasamnet si pentru persoanele cu dizabilitati💜! Impreuna facem minuni!

Be TeeN in europe

 


Daca ai intre 18-35 ani si esti interesat/ă sa iti dezvolti abilitati/competente, sa cunosti alti tineri implicati ca tine, sa vizitezi orase europene si sa descoperi traditii culinare, scrie-ne un e-mail la adresa 𝐛𝐞.𝐭𝐞𝐞𝐧.𝐛𝐞@𝐠𝐦𝐚𝐢𝐥.𝐜𝐨𝐦 cu datele tale si te vom contacta in cel mai scurt timp. 
Daca iti place sa calatoresti si sa ai parte de experiente unice alaturi de alti tineri, noi iti oferim  𝐬𝐮𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐥𝐨𝐠𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜 𝐬𝐢 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐜𝐢𝐚𝐫 pentru ca tu sa iti indeplinesti dorintele!

Green Influencers Seminar, altamura, italia decembrie 2022

 


Pentru asociatia noastra inceputul lunii decembrie inseamna o experienta inedita prin intermediul careia invatam de la colegi din intreaga lume cum sa influentam pozitiv comunitatea in care traim sa constientizeze rolul pe care noi toti il avem pentru protejarea mediului. 
Participand la Biblioteca Vie, una dintre activitatile noastre preferate de astazi, am aflat povestile si experientele unor tineri din Bangladesh, Indonezia, Germania sau China ale caror actiuni au la baza motto-ul "engage, connect, empower"!
De asemenea, am avut parte de o vizita la un second-hand local al unui ong care isi indreapta toate eforturile spre sustenabilitate si actiuni caritabile pentru comunitate! 
Suntem motivati sa invatam si sa dobandim cat mai multa experienta pentru proiecte viitoare de succes!

Organizare zile de nastere pentru

persoanele cu dizabilitati!

 

Cu totii avem dreptul la o viata fericita! Bucuria de a fi alaturi de persoanele cu dizabilitati la zilele de nastere.

International Tool Fair, Marseille, Franța.

noiembrie 2022 

 

Schimb de experiență despre sustenabilitate și solidaritate prin noi metode de invatare non-formala. 
 

Atelier oportunitati de angajare pentru persoanele cu dizabilitati

 

 
In cadrul atelierului am discutat despre integrarea in campul muncii a persoanelor cu dizabilitati, am incercat sa ii ascultam pe toti participantii si sa ii incurajam pentru planuri viitoare, pentru diferite idei pe care le au.
Propunerile noastre au inclus programe precum cele implementate cu succes de ACCES Kaufland Romania, Carrefour si Decathlon  Alin Cărăgui.
De asemenea, cele 48 de intreprinderi sociale din Gorj joaca si ele un rol important pentru dezvoltarea economiei sociale si pentru sprijinul continuu al persoanele cu dizabilitati.
Incheierea parteneriatelor intre ong-uri, AJOFM si alte institutii este binevenita!
Multumim Centrului Christian!
Proiect cofinantat din bugetul judetului Gorj 2022

Vizita de studiu Viena

 

Schimb de experiente si bune practici intre lucratorii de tineret din Europa.
Lucratorii de tineret si centrele de tineret din
tarile europene conteaza foarte mult si
se investeste timp si resursa financiara in acest domeniu!
Vizita de studiu Viena
Octombrie 2022

Campanii umanitare!

 

Mâinile care ajută sunt mai sfinte decât gurile care se roagă!
Campanii umanitare in judetul Gorj!
“Impreuna pentru Andrei”-campania prin care il ajutam pe baietelul de 8 anisori cu tetrapareza spastica sa poata avea o copilarie mai usoara! Pe langa donatii, ne-am implicat si in strangerea de fonduri pentru ca el sa se poata opera. 
Prin campaniile noastre, ajutam constant copiii, tinerii dar si adultii care se afla la nevoie

TRICOUL FAPTELOR BUNE

 

Astăzi, împreună cu o parte dintre prietenii noștri, am avut bucuria și plăcerea de a susține echipa de handbal feminin CSM TÂRGU JIU, în Liga Florilor.
Pentru mulți a fost o experiență inedită, plină de emoție, participând pentru prima data la un astfel de meci.
Am avut parte de un adevărat spectacol, jucătoarele luptând până în ultima secunda a meciului.
Felicitări pentru dăruirea, efortul și ambiția de care dau dovada! Adevărate " vikinge", așa cum, plin de admirație, le-a numit un prieten susținător.
Mulțumim domnului Robert Bălăeț pentru că a făcut posibilă această bucurie!
HAI CSM!!

cartea vie!

 

Investim in tineri si in viitorul lor!
CARTEA VIE - eveniment organizat de Biblioteca Judeteana "Christian Tell" Gorj
Ne-a facut placere sa cunoastem si sa interactionam cu un numar atat de mare de tineri! Plini de viata, deschisi si implicati, tinerii au fost dornici sa afle cat mai multe informatii atat despre profesie cat si despre omul care profeseaza!
Suntem mandri de voi, TINERI AI GORJULUI, si credem in potentialul vostru!
 

infinit race

 

𝟏𝟖.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟐 𝐈𝐍𝐅𝐈𝐍𝐈𝐓 𝐑𝐀𝐂𝐄
𝐔𝐍 𝐕𝐈𝐒 𝐈𝐌𝐏𝐋𝐈𝐍𝐈𝐓!
𝐈𝐍𝐅𝐈𝐍𝐈𝐓 𝐑𝐀𝐂𝐄... cuvintele sunt prea putine pentru a descrie toate starile prin care am trecut! Infinit de emoții si lectii de viata de la toti cei care au fost prezenti astazi la cursa de alergare!
In duminica aceasta nu au existat persoane cu dizabilități! Am fost toți un suflet care a bătut în același ritm! Am fost speranță, empatie, toleranta, curaj, ambiție, perseverență, am fost zâmbet și lacrima, deopotrivă...astazi am creat amintiri de care sa ne aducem aminte mereu! Am depasit impreuna bariere, am demonstrat ca putem si ca impreuna formam o echipa!
Trebuie sa intelegem ca NOI suntem comunitatea si ca trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta sa participam activ in mod constant! 𝐏𝐫𝐨𝐦𝐢𝐭𝐞𝐦 𝐜𝐚 𝐧𝐮 𝐧𝐞 𝐯𝐨𝐦 𝐨𝐩𝐫𝐢 𝐚𝐢𝐜𝐢!
Credeți în voi! Acolo unde exista EU VREAU, cu siguranta exista EU POT!
Decathlon Târgu Jiu (Targu Jiu)
Proiect cofinantat din bugetul judetului Gorj pe anul 2022.

TARG DE JUCARII

 

Jucariile si hainutele pe care nu le mai folosesc copiii nostri au facut

FAPTE BUNE!

doneaza, viata conteaza

 

Prin campaniile de donare sânge și cele de ecologizare a mediului încojunjurător încurajăm spiritul civic și responsabilitatea socială.

iesiri si excursii

 

Ieșirile și excursiile sunt cele cele mai îndrăgite activități de către copiii, tinerii și adulții cu care lucrăm. Fie ca sunt în natură, fie că mergem la un eveniment sau plecăm în drumeții în pădure sau pe munte toată lumea este entuziasmată și bucuroasă. Ieșirile și excursiile sunt activități care ajută la integrarea socială și aduc beneficii multiple atât pentru trup dar și pentru suflet.

pilates pentru toti!

 

PILATES pentru TOȚI își propune să încurajeze persoanele cu dizabilități să aibă o viață activă prin sport. Pilates are beneficii terapeutice și ajută la integrarea socială. Orele de pilates contribuie la dobândirea încrederii in forțele proprii și îmbunătățește viața socială. Obiective-restabilirea echilibrului minte-corp, întărire muscultură,apartenență la grup a participanților, îmbunătățirea vieții sociale, dobândirea tehnicilor de respirație care să reducă stresul și să ii ajute pe beneficiari să depășească greutățile zilnice,creșterea puterii de concentrare.

ateliere de creatie

 

Prin atelierele de creație sprijinim dezvoltarea abilităților  precum: imaginația, concentrarea, inteligența emoțională, componenta socială și simțul artistic. Fiecare atelier este dezvoltat și atent adaptat după nevoile și vârsta copiilor și tinerilor. Aceștia învață să se exprime liber și să dea frâu liber sentimentelor.

viata activa prin sport

 

Activitățile sportive prin care încurajăm viața activă mereu sunt

o invitație la bucurie și voie bună.
Dezvoltăm spiritul de echipă, competitivitatea, care se bazează

pe susținere, încredere, colaborare și respect.

BeTeeN.ro

Terms and conditions

beteen.ro